Perusvaiheen voit suorittaa meillä kahdella eri tavalla

1
Voit ilmoittautua milloin vain netinkautta tai käymällä autokoululla. Teemme sinulle henkilökohtaisen opetussuunitelman ja esitäytämme kaikki tarvittavat lomakkeet viranomaisia varten.
2
B-korttikoulutus aloitetaan teoriatunneilla. Jos käyt tunnit virtuaalisesti, voit ne suorittaa esim. kotoasi käsin todella helposti. Tällöin sinun ei tarvitse tulle autokoululle suorittamaan niitä, näin säästät aikaa ja matka- kustannuksia. Tuntien käynti vaatii toimivan hyvän nettiyhteyden. Tarvitset tietokoneen / puhelimen / tabletin, jolla voit osallistua. Voit käydä teoriat myös perinteisesti. Ilmoittautuminen ja ensimmäiselle teoriatunnille saapuminen riittää.
3
Kun olet suorittanut teoriat, niin kuukautta ennen kuin täytät 18 vuotta voit suorittaa teoriakokeen. Teoriakokeeseen tulee 10 sanallista tehtävää sekä 50 kuvatehtävää. Virheitä voi olla sanallisissa max. kolme ja kuvallisissa seitsämän. Saat harjoitella teoriakokeeseen kauttamme nettipohjaisella teoriakoe ohjelmalla.
4
Kun olet suorittanut oppitunnin B1 voimme aloittaa käsittely / ajo-opetuksen. Takaamme miellyttävän opetus- tilanteen. Opettajat käyttäytyvät kannustavasti ja rauhallisesti eli sinun ei tarvitse jännittää. Opetus etenee täysin sinun ehdoillasi. Kun olet läpäissyt teoriakokeen hyväksytysti ja suorittanut ajo-opetuksen, niin käymme ajokokeessa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat väliaikaisen B-kortin. Lopullinen ajokortti saapuu postissa, joka on voimassa kaksi vuotta. Kun suoritat harjoittelu- ja syventävänvaiheen kortin voimassaolo jatkuu.
5
© Jaakon Autokoulu Maaherrankatu 34 50100 Mikkeli
Perusvaihe normaalisti Perusvaihe sisältää teoriaopetusta 19 oppituntia (à 45 minuuttia) ja ajoharjoittelua vähintään 18 ajotuntia (à 50 minuuttia). Aikaisemmat ajo-oikeudet voivat vähentää opetusmääriä. Teoriaopetuksen lisänä on itseopiskelua. Itseopiskelun määrä on noin 20 oppituntia. Tukenasi tähän on internet pohjainen oppimisympäristö. Perusvaihe päättyy kuljettajantutkintoon, jonka läpäisystä saa ajo-oikeuden. 10 + 10 malli Teoriaopetusta 10h, ajo-opetusta 10h ja itseopiskelua 10h. Nykyisen voimassaolevan opetussuunnitelman vastaavat luvut ovat 19h, 18h ja 20h. Minimiopetuksen jälkeen on lupa suorittaa kuljettajantutkinto. Kokeiluun osallistuvan oppilaan on käytävä ensimmäinen ajokoe 30.06.2018 mennessä. 10+10 kokeilulupa toteutetaan uusien digitalisaatio mahdollisuuksien ja oppimismenetelmien soveltuvuuden testaamiseksi kuljettajaopetuksessa. Kokeilun perustana on, voidaanko oppimistavoitteet saavuttaa nykyistä kustannustehokkaammin yhdistämällä uusinta teknologiaa ja oppimismetodeja.  Kokeilussa pilotoidaan myös uutta älykästä ajotavanseurantajärjestelmää. Järjestelmässä on älykäs opetuskortti, mihin tulee kaikki perustiedot oppilaasta ja hänen opintosuoritteistaan.  
S-etukortilla  Ei aikaisempaa ajokorttia Perusvaihe B 1425 € - pimeänajo simulaattorilla 100 € - ajokorttilupa 40 € - teoriakoe 31 € sekä ajokoe 65 € - ajoharjoitteluradan maksu 45 €  yhteensä 1706 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. S-etukortilla  Jos on AM 120 tai AM 121  Perusvaihe B 1330 € - pimeänajo simulaattorilla 100 € - ajokorttilupa 40 € - teoriakoe 31 € sekä ajokoe 65 € - ajoharjoitteluradan maksu 45 €  yhteensä 1611 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. Ilmoittaudu Ilmoittaudu S-etukortilla  Jos on A1  Perusvaihe B 1280 € - pimeänajo simulaattorilla 100 € - ajokorttilupa 40 € - teoriakoe 31 € sekä ajokoe 65 € - ajoharjoitteluradan maksu 45 €  yhteensä 1561 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. Ilmoittaudu S-etukortilla  10 + 10 Perusvaihe B 1100 € - pimeänajo simulaattorilla sisältyy 0 € - ajokorttilupa 40 € - teoriakoe 31 € sekä ajokoe 65 € - ajoharjoitteluradan maksu 45 €  yhteensä 1281 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. Ilmoittaudu

Perusvaiheen voit suorittaa meillä kahdella eri tavalla

1
Voit ilmoittautua milloin vain netinkautta tai käymällä autokoululla. Teemme sinulle henkilökohtaisen opetussuunitelman ja esitäytäm- me kaikki tarvittavat lomakkeet viranomaisia varten.
2
B-korttikoulutus aloitetaan teoriatunneilla. Jos käyt tunnit virtuaali- sesti, voit ne suorittaa esim. kotoasi käsin todella helposti. Tällöin sinun ei tarvitse tulle autokoululle suorittamaan niitä, näin säästät aikaa ja matkakustannuksia. Tuntien käynti vaatii toimivan hyvän nettiyhteyden. Tarvitset tietokoneen / puhelimen / tabletin, jolla voit osallistua. Voit käydä teoriat myös perinteisesti. Ilmoittau- tuminen ja ensimmäiselle teoriatunnille saapuminen riittää.
3
Kun olet suorittanut teoriat, niin kuukautta ennen kuin täytät 18 vuotta voit suorittaa teoriakokeen.Teoriakokeeseen tulee 10 sanallista tehtävää sekä 50 kuvatehtävää. Virheitä voi olla sanal- lisissa max. kolme ja kuvallisissa seitsämän. Saat harjoitella teo- riakokeeseen kauttamme nettipohjaisella teoriakoeohjelmalla.
4
Kun olet suorittanut oppitunnin B1 voimme aloittaa käsittely / ajo- opetuksen. Takaamme miellyttävän opetustilanteen. Opettajat käyttäytyvät kannustavasti ja rauhallisesti eli sinun ei tarvitse jän- nittää. Opetus etenee täysin sinun ehdoillasi.  Kun olet läpäissyt teoriakokeen hyväksytysti ja suorittanut ajo- opetuksen, niin käymme ajokokeessa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat väliaikaisen B-kortin. Lopullinen ajokortti saapuu postissa, joka on voimassa kaksi vuotta. Kun suoritat harjoittelu- ja syventävänvaiheen kortin voimassaolo jatkuu.
5
© Jaakon Autokoulu Maaherrankatu 34 50100 Mikkeli
Perusvaihe normaalisti Perusvaihe sisältää teoriaopetusta 19 oppituntia (à 45 minuuttia) ja ajoharjoittelua vähintään 18 ajotuntia (à 50 minuuttia). Aikaisemmat ajo-oikeudet voivat vähentää opetusmääriä. Teoriaopetuksen lisänä on itseopiskelua. Itseopiskelun määrä on 20 oppituntia. Tukenasi tähän on internet pohjainen oppimisympäristö. Perusvaihe päättyy kuljettajantutkintoon, jonka läpäisystä saa ajo-oikeuden. 10 + 10 malli Teoriaopetusta 10h, ajo-opetusta 10h ja itseopiskelua 10h. Nykyisen voimassaolevan opetussuunnitelman vastaavat luvut ovat 19h, 18h ja 20h. Minimiopetuksen jälkeen on lupa suorittaa kuljettajantutkinto. Kokeiluun osallistuvan oppilaan on käytävä ensimmäinen ajokoe 30.06.2018 mennessä. 10+10 kokeilulupa toteutetaan uusien digitalisaatio mahdollisuuk- sien ja oppimismenetelmien soveltuvuuden testaamiseksi kuljetta- jaopetuksessa. Kokeilun perustana on, voidaanko oppimistavoit- teet saavuttaa nykyistä kustannustehokkaammin yhdistämällä uusinta teknologiaa ja oppimismetodeja.  Kokeilussa pilotoidaan myös uutta älykästä ajotavanseurantajärjestelmää. Järjestelmässä on älykäs opetuskortti, mihin tulee kaikki perustiedot oppilaasta ja hänen opintosuoritteistaan.  
S-etukortilla  Ei aikaisempaa ajokorttia Perusvaihe B 1425 € - pimeänajo simulaattorilla 100 € - ajokorttilupa 40 € - teoriakoe 31 € sekä ajokoe 65 € - ajoharjoitteluradan maksu 45 €  yhteensä 1706 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. Ilmoittaudu S-etukortilla  Jos on AM 120 tai AM 121  Perusvaihe B 1330 € - pimeänajo simulaattorilla 100 € - ajokorttilupa 40 € - teoriakoe 31 € sekä ajokoe 65 € - ajoharjoitteluradan maksu 45 €  yhteensä 1611 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. Ilmoittaudu S-etukortilla  Jos on A1  Perusvaihe B 1280 € - pimeänajo simulaattorilla 100 € - ajokorttilupa 40 € - teoriakoe 31 € sekä ajokoe 65 € - ajoharjoitteluradan maksu 45 €  yhteensä 1561 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. Ilmoittaudu S-etukortilla  10 + 10 Perusvaihe B 1100 € - pimeänajo simulaattorilla sisältyy 0 € - ajokorttilupa 40 € - teoriakoe 31 € sekä ajokoe 65 € - ajoharjoitteluradan maksu 45 €  yhteensä 1281 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. Ilmoittaudu