Jaakon Autokoulu Maaherrankatu 32 50100 Mikkeli
B ajo-oikeuden suorittaminen
Autokoulu muuttuu yksivaiheiseksi Moottoriajoneuvon ensimmäistä ajokorttia suorittavien on käytävä 4 tunnin (EAS) teoriakoulutus tieliikenteen perusteista. Jos sinulla on 1.7.2018 mennessä suoritettu jonkun moottori- ajoneuvon ajokortti ei sinun tarvitse enää näitä tunteja käydä. Koulutuksessa on ajo-opetusta vähintään 10 tuntia (à50min) ja riskikoulutus 8 tuntia (à 50 min ajotunti ja à 45min teoria- tunti). Teoriatunnit suoritat virtuaalisesti haluamanasi aikana. Opetamme ajamaan oikealla autolla. Ainoastaan pimeän ajo suoritetaan simulaattorilla. Tukenasi on myös monipuolinen ja laadukas internet pohjainen oppimisympäristö.
EAS -koulutus 49 € Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus  Sisältää: - 4 tuntia teoriakoulutusta liikenteen perusteita - oppimisympäristön ja teoriakoeharjoitusohjelman Teoriatunnit voit käydä virtuaalisesti omaan tahtiin. S-etukortilla  B-luokka 1199 € Sisältää: - ajo-opetusta 10 tuntia oikealla autolla - riskikoulutuksen 4+4 tuntia. Sisältää 1 h simulaattorilla ja ratakoulutus oikealla autolla Lisäksi tulee muut maksut: - ajokorttilupa 30/40 € - teoriakoe 35 € ja ajokoe 90 € - ajoharjoitteluradan maksu 50 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahja-kortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. S-etukortilla   Riskikoulutus 299 € Sisältää: - riskikoulutuksen 4+4 tuntia. Sisältää 1 h simulaattorilla ja ratakoulutus oikealla autolla Lisäksi tulee: - ajoharjoitteluradan maksu 50 €
Voit ilmoittautua milloin vain netinkautta tai käymällä autokou- lulla. Teemme sinulle henkilökohtaisen opetussuunitelman ja esitäytämme kaikki tarvittavat lomakkeet viranomaisia varten. Oppitunnit käyt virtuaalisesti, voit ne suorittaa esim. kotoasi käsin todella helposti. Tällöin sinun ei tarvitse tulle autokoululle suorittamaan niitä, näin säästät aikaa ja matkakustannuksia. Tuntien käynti vaatii toimivan hyvän nettiyhteyden. Tarvitset tie- tokoneen / puhelimen / tabletin, jolla voit osallistua. Kun olet suorittanut teoriat, niin voit suorittaa teoriakokeen.Teo- riakokeeseen tulee 15 monivalintakysymystä,  50 kuvatehtävää sekä 5 riskientunnistamisenkysymystä. Virheitä voi olla moniva- linnassa 4, kuvissa 7 ja riskientunnistamisessa 1. Saat harjoitella teoriakokeeseen kauttamme nettipohjaisella teoriakoe ohjelmalla. Takaamme miellyttävän opetustilanteen. Opettajat käyttäytyvät kannustavasti ja rauhallisesti eli sinun ei tarvitse jännittää. Opetus etenee täysin sinun ehdoillasi. Kun olet läpäissyt teoriakokeen hyväksytysti ja suorittanut ajo- opetuksen sekä riskikoulutuksen, niin käymme ajokokeessa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat B-ajo-oikeuden.

Asiakkaan ehdoilla

Teemme kaikkien asiakkaiden kanssa aina kirjallisen opetussopi- muksen. Tällöin asiakas tietää tarkalleen opetuksen sisällön sekä kustannukset. Kaikki mitkä sovitaan, ne myös pidetään. Kun yh- teiset pelisäännöt sovitaan, niin yllätyksiä ei tule. Jaakon Autokoulu on tehnyt 1990-luvun alusta lähtien yhteis- työtä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Siitä lähtien olemme antaneet kurssimaksuista asiakkaillemme 5 % alennuksen S-etukortilla. Kurssimaksu ei kerrytä bonusta vaan se vähen- netään kurssihinnasta. Osuuskauppa Suur-Savo on lahjoitta- nut ajo-oikeuden suorittaneille asiakkaillemme lahjakortin Prismaan sekä ruokalahjakortin Rossoon tai Amarilloon.


Eas-koulutus 49 €
Riskikoulutus 299 €
B- kurssi 1199 €S-etukortilla
Pelkkä riskikoulutus Riskikoulutus on pakollinen kaikille autokoulujen ja opetuslupa- laisten henkilöautokortin ajo-oikeutta suorittaville. Riskikoulutus tulee suorittaa myös jos olet saanut ajo-oikeuden ennen 1.7.2018 mutta harjoitteluvaihe ja syventävä vaihe on vielä suorittamatta.
Tässä voit helposti ilmoittautua koulutukseen Kun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.

B ajo-oikeuden suorittaminen

Jaakon Autokoulu Maaherrankatu 32 50100 Mikkeli

Asiakkaan ehdoilla

Teemme kaikkien asiakkaiden kanssa aina kirjallisen opetussopimuksen. Tällöin asiakas tietää tarkalleen opetuksen sisällön sekä kustannukset. Kaikki mitkä sovitaan, ne myös pidetään. Kun yhteiset pelisäännöt sovi- taan, niin yllätyksiä ei tule. Jaakon Autokoulu on tehnyt 1990-luvun alusta lähtien yhteistyötä Osuus- kauppa Suur-Savon kanssa. Siitä lähtien olemme antaneet kurssimaksuis- ta asiakkaillemme 5 % alennuksen S-etukortilla. Kurssimaksu ei kerrytä bonusta vaan se vähennetään kurssihinnasta. Osuuskauppa Suur-Savo on lahjoittanut ajo-oikeuden suorittaneille asiakkaillemme lahjakortin Prismaan sekä ruokalahjakortin Rossoon tai Amarilloon. Autokoulu muuttui yksivaiheiseksi Moottoriajoneuvon ensimmäistä ajokorttia suorittavien on käytävä 4 tunnin (EAS) teoriakoulutus tieliikenteen perusteista. Jos sinulla on 1.7.2018 mennessä suoritettu jonkun moottoriajoneuvon ajokortti ei sinun tarvitse enää näitä tunteja käydä. Koulutuksessa on ajo-opetusta vähintään 10 tuntia (à50min) ja riskikou- lutus 8 tuntia (à 50 min ajotunti ja à 45min teoriatunti). Teoriatunnit suoritat virtuaalisesti haluamanasi aikana. Opetamme ajamaan oikealla autolla. Ainoastaan pimeän ajo suoritetaan simulaattorilla. Tukenasi on myös monipuolinen ja laadukas internet pohjainen oppimis- ympäristö. Pelkkä riskikoulutus Riskikoulutus on pakollinen kaikille autokoulujen ja opetuslupa- laisten henkilöautokortin ajo-oikeutta suorittaville. Riskikoulutus tulee suorittaa myös jos olet saanut ajo-oikeuden ennen 1.7.2018 mutta harjoitteluvaihe ja syventävä vaihe on vielä suorittamatta.
S-etukortilla   EAS -koulutus 49 € Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus  Sisältää: - 4 tuntia teoriakoulutusta liikenteen perusteita - oppimisympäristön ja teoriakoeharjoitusohjelman Teoriatunnit voit käydä virtuaalisesti omaan tahtiin. S-etukortilla  B-luokka 1199 € Sisältää: - ajo-opetusta 10 tuntia oikealla autolla - riskikoulutuksen 4+4 tuntia. Sisältää 1 h simulaattorilla ja ratakoulutus oikealla autolla Lisäksi tulee muut maksut: - ajokorttilupa 30/40 € - teoriakoe 35 € ja ajokoe 90 € - ajoharjoitteluradan maksu 50 €  Lisäetuna S-ryhmän ruokalahjakortti ja 15% kerta-alennuskortti. Ei kerrytä bonusta. S-etukortilla   Riskikoulutus 299 € Sisältää: - riskikoulutuksen 4+4 tuntia. Sisältää 1 h simulaattorilla ja ratakoulutus oikealla autolla Lisäksi tulee: - ajoharjoitteluradan maksu 50 €
Voit ilmoittautua milloin vain netinkautta tai käymällä autokoululla. Teemme sinulle henkilökohtaisen opetussuunitelman ja esitäytämme kaikki tarvittavat lomakkeet viranomaisia varten. Oppitunnit käyt virtuaalisesti, voit ne suorittaa esim. kotoasi käsin todella hel- posti. Tällöin sinun ei tarvitse tulle autokoululle suorittamaan niitä, näin sääs- tät aikaa ja matkakustannuksia. Tuntien käynti vaatii toimivan hyvän nettiyh- teyden. Tarvitset tietokoneen / puhelimen / tab-letin, jolla voit osallistua. Kun olet suorittanut teoriat, niin voit suorittaa teoriakokeen.Teoriakokeeseen tulee 15 monivalintakysymystä,  50 kuvatehtävää sekä 5 riskientunnistamisen kysymystä. Virheitä voi olla monivalinnassa 4, kuvissa 7 ja riskientunnistami- sessa 1. Saat harjoitella teoriakokeeseen kauttamme nettipohjaisella teoriakoe ohjel- malla. Takaamme miellyttävän opetustilanteen. Opettajat käyttäytyvät kannustavasti ja rauhallisesti eli sinun ei tarvitse jännittää. Opetus etenee täysin sinun ehdoillasi. Kun olet läpäissyt teoriakokeen hyväksytysti ja suorittanut ajo-opetuksen sekä riskikoulutuksen, niin käymme ajokokeessa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat B-ajo-oikeuden.


Eas-koulutus 49 €
Riskikoulutus 299 €
B- kurssi 1199 €Tässä voit helposti ilmoittautua koulutukseen Kun ilmoittaudut, niin otamme yhteyttä. Aloittaa voit milloin sinulle sopii. Teemme yhdessä aikataulun sinun tarpeitteisi mukaan.